كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار

جشن دانشجویی سال 92 جشن دانشجویان جدیدالورود و فارغ التحصیل سال 92 جشن دانشجویان جدیدالورود و فارغ التحصیل در مورخه 92/07/18 در سالن شهید فهمیده با حضور دانشجویان و اولیاء دانشجویان ، اساتید ، تعدادی از خانواده های معظم شهدا و جانبازان و همینطور مسولین شهرستان از جمله نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، اما جمعه محترم شهرستان و ... برپا گردید .
در این مراسم ابتدا آقای مهدی عامری سرپرسن دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به حضار ، سال جدید تحصیلی را به دانشجویان جدید الورود و به دانشجویان فارغ التحصیا نیز تبریک گفتند. ایشان در ادامه دانشجویان را به تلاش در راه تحصیل علم و تهذیب نفس و استفاده از فرصت های موجود توصیه و از اساتید حاضر در جلسه خواستند کیفی سازی را در اولویت کارشان قرار دهند.
سپس جناب آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان به سخنرانی پرداختند و عنوان فرمودند :
امیدواریم در سال جاری با همت و تلاش مسئولین بتوانیم شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه باشیم .ضمنا ایشان فرمودند طی صحبتی که با استانداری  داشته اند مبلغی را به دانشگاه تخصیص دهند.
در ادامه نیز برنامه های متنوعی برای مدعوین و دانشجویان در نظر گرفته شده بود و در خاتمه به دانشجویان فارغ التحصیل لوح و هدیه تقدیم گردید.